Oj oj vilken skön morgon..,

Vaknade till vid åtta, somnade om, vaknade igen vid kvart över tio. På med onepiecen och åt sedan frukost framför Mello på paddan. Händer inte så många gånger per år att jag sover helt ensam hemma och äter frukost själv så jag passade på att njuta. Njuta av att sitta still och inte springa runt hela tiden, njuta av lugnet…

Ville också passa på att njuta av solen och lagra energi så det fick bli en fem-kilometers löprunda i sakta takt. Fokus njuta, sola, titta ut över vattnet och inte tänka på tider. Fungerade väldigt bra till en tuff uppförsbacke då kom tankarna på hur jobbigt det är ikapp mig.

Nu ett bad och sen tillbaka till verkligheten 😉 åka och hämta mina små älsklingar.
Min morgon…

20130203-130617.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *