Ojdå, jag är en Athlete ;>

Såmendans småtjejerna var med R hos tandläkaren så åkte jag till Sats för träning och fetmätning. Det var en Satsdag igår och man kunde anmäla sig till olika aktiviteter så jag körde fetmätning. Med en ”tång” mätte pt´n hur mycket fett jag har på magen, armarna och låren och sen lade ihop siffrorna med min ålder och fick fram en fettprocent. Hade varit roligt att jämföra med ett resultat innan min viktminskning och all träning det sista året. Men men, jag fick en fettprocent på 19,1 och det räknas som en Athlete ;> Känns knappast som jag är i närheten av att vara en Athlete och tror nog värdet visade lite för bra. Men känner mig väldigt nöjd ändå, all satning på kroppen har gett resultat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *