Osloresa-fix, hårfix, bil fix

Vädergudarna har iallafall varit lite snälla mot oss och släppt ner lite snö utanför Oslo, tyvärr inte på våra vänners gård så vi kan inte åka på gården, men iallafall inte allt för långt bort. Nu ska vi bara boka flygbiljetter ikväll, så blir det ”skidläger” nästa helg hos våra norska vänner. Stor glad mun på den ;).

Frågan är nu bara om jag ska testa med andra strumpor eller köpa nya pjäxor eftersom mina gamla, som inte är så gamla, långsam ger skavsår. Det börjar liksom brännas på hälarna efter ett tag, någon som har något bra tips?

Annars så har gjort ett besök hos min hårfrisör ikväll. Skönt att få tillbaka en mindre gul sol/pool-skadad hårfärg.
Även om jag inte tänker fortsätta med denna Dallas-föning ;).

20140114-212443.jpg
Sen måste jag sluta detta inlägg med att tacka min kompis Ove som idag varit supersnäll och lagat vår bil vars ena däck frusit sönder. Just nu med nytt jobb, dagis/skol-lämningar, talpedagogbesök och alla andra aktiviteter så säger jag bara -oj vad jobbigt livet skulle vara utan vänner(och utan bil)!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *