På dejt i skidspåret

Min onsdagskväll har uteslutande handlat om vägen mot Mora. Farmor ville hämta våra små från skola och dagis så jag och R passade på att skid-dejta. Först träffades vi hos lillebror på Länna Sport för att handla nya stavar och handskar. Vi satsade bägge på ett par Swix CT2 Team stavar. Lättare och skönare men samtidigt tåliga nog för en trång Tjejvasan. Och så fick det bli nya handskar då mina nog är 20 år gamla och ger mig skavsår i händerna. Fick bli både ett par tunnare för några få minusgrader och ett par tjockare för många minusgrader.

Sen åkte vi direkt vidare till Rudangården för att prova vår nya utrustning. Lite sliten i kroppen men kul att testa nya stavarna direkt. Okul dock att åka samtidigt som snökanonerna är igång och lägger sig kallt i ansiktet. Men men kanske bra att träna på att åka i snöstorm också :).

Nu ska jag bara hitta ett par solglasögon som kan användas, ja vid snöstorm eller hellre vid solsken. Hittade ett par supersköna men de var bara för längdskidåkning och jag skulle hellre vilja köpa ett par vanliga sportsolglasögon så jag kan använda dem även vid löpning, cykling osv Får leta vidare! Någon som har något bra förslag kanske?

20140122-220847.jpg

20140122-220854.jpg

20140122-220900.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *