På fötterna, skönt eller på Italienskt vis!

Hur viktigt tycker ni att skorna är för att ni ska känna er vardagsfina, kalasiga eller festliga? Jag insåg ännu mer när vi vandrade våra mil på New Yorks gator förra veckan att man är liksom inte finare än skorna. Självklart insåg vi att löpskor var det ända som skulle fungera för fötterna med så många timmars promenader men så kom vi fram till en trevlig takbar, eller som vi tror var trevlig, för om det var löparedojjerna, vår känsla i löpardojjerna eller om det verkligen var abonnerat ja det vet jag inte. Men fel kände vi oss.

Och snart drar vi ner till sko-landet nr 1 nämligen Italien och ett av få minnen från när jag var där som liten var hur kvinnliga alla kvinnor såg ut i sina höga klackar.

Så den eviga frågan, vilka skor ska med. Löpskor, flippflopps och vad? Jag kommer liksom aldrig hitta de där supersköna finskorna hur många jag än har. Och det verkar inga andra heller för 90 % av morgonrusningen trafikanter kör kontorskläder och löpdojjer. Idag vägrade jag denna bekväm-trend!
Jag och mina sommar-UGGs!

20140626-162709-59229171.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *