På hög höjd i Malbun, Liechtenstein

Fastän kvällen blev rätt sen så var vi helt inställda på att gå upp tidigt för att njuta av morgonen från alperna runt Malbun. Malbun är dalen vi bor i som ligger bara någon mil från Liechtensteins huvudstad Vaduz.

Först intog vi den allra bästa frukosten, med nybakat bröd, goda hallon/björnbär, jordgubbar , munkar och gud vet vad. Lilltjejen konstaterade att det var bästa frukosten i hela hennes liv och hon fick gå lös på 3 munkar med olika fyllning och garneringar, chokladmuffins, hallon, croissanter med nutella.

Väderprognosen bjöd på sol till lunch och sen rätt mycket moln och vi ville absolut se omgivningen i solsken så vi gav oss iväg direkt efter frukost. Och vilket fantastisk vandring det blev. Sommaralper är så galet vackert.

Vi bor helt perfekt vid stolsliften och kunde sätta oss i liften precis utanför hotellet. Vi åkte till toppen och gav oss sedan ut på en liten vandring för att komma upp lite höjdmeter innan vi gick tillbaka till toppstugan för god dricka, glassar och lek innan vi började vandringen nedåt.

Väl nere gav sig R iväg på en egen löprunda upp för ett annat berg och jag sitter och bloggar/övervakar barn i inomhuspoolen innan vi snart ska bubbla på taket och invänta R. Klockan är bara ett men denna semesterdag kommer nu mest bestå av att softa och så förhoppningsvis en god middag till kvällen. Liechtenstein är ett riktigt dyrt land men så här någon dag är det klart värt att se detta vackra land.

En liten topp blev det iallafall!

Välförtjänt paus innan vandring nerför berget.

Skönaste badet efteråt.

2 reaktioner på ”På hög höjd i Malbun, Liechtenstein”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *