Påskstund, bilstund, semesterstund

Ja idag smet jag från jobbet tidigt för att vara med på stortjejens Påskstund. Alla ettor berättade och sjöng om Påsken i deras gymnastiksal och alla föräldrar satt och hejade. Jag var grymt imponerad av att de flesta hade egna repliker som de sade med tydliga röster i mikrofonen utan det minsta daller på rösterna. De kanske är för unga för att vara nervösa. Hur som helst, stolt stortjej!

Äntligen har vi köpt oss en bil, detta tråkiga med att leta bil är äntligen över. Försäkringsbolaget har löst ut vår gamla bil och på torsdag hämtar jag vår Toyota Avensis. Ja jag vet att det är samma modell vi hade men varför byta när man är nöjd ;). Så galet skönt!!!

Billetandet om kvällarna har nu byts mot semesterletande. Att komma på att man skulle vilja hyra ett sommarhus med goda vänner så här strax innan sommaren är liksom som att springa ett Marathon. Man kommer aldrig i mål :). Första huset var dubbelbokat så det ”förlorade” vi, femtielva andra hus är uppbokade och när jag hittar något ledigt så är det på 32 kvm med 2 bäddar och utedass. Yes nu ska jag sluta blogga och fortsätta husletandet, godkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *