På’t igen…

Härlig kväll med så mycket gott att äta och så många skratt. Fina norska vänner som vi är så glada att vi mötte på Transsibiriska järnvägen för ett antal år sedan. Men kroppen kändes som någon hade kastad ner mig för något berg och tvingat mig att ruscha upp, ont här, ont där och så trötta muskler. Halv tio var det bara att ge upp jag var liksom sovande vaken ;).
Vår lilla stuga på campingen , två sovrum, kök och badrum. Enda vi saknade var ett vardagsrum men det löste vi med madrasser på golvet för ingen hade lust att sitta på en pinnstol med sin trötta kropp.

20131103-141435.jpg
Uppstigning klockan åtta för att hinna åka några timmar innan vi vill rulla hem till våra små. Lite trött kropp men ändå mycket piggare än jag kunnat tro och med lite skidteknik-kurs från våra skid-duktiga vänner så kändes det på ett sätt lättare idag även om mina fot-skavsår gjorde åkningen lite tuff. Jag ska prova ett par supertunna sockor annars får det bli nya pjäxor innan Tjejvasan. Annars så är jag väldigt nöjd med min utrustning även om skidjackan var för varm och byttes mot dubbla underställströjor och supertunn fleeceväst och mössan byttes mot pannband. Så nu vet jag iallafall hur jag ska klä mig vid -5 grader och vindstilla. Och så har jag en önskan till tomten om ett par carbon-stavar. Vilken skillnad att i varenda stavtag lyfta så mycket mindre. Synd bara att de kostar massor och knäcks vid väldigt lite åverkan.

20131103-143239.jpg

20131103-143248.jpg
Dryga fyra mil skidor på två dagar nu ska det firas med delicatoboll och sovstund i bilen ;).

20131103-145132.jpg

2 reaktioner på ”På’t igen…”

  1. Inga karbonstavar till Tjejvasan, som att strö pengar i spåret. På Tjejvasan vill du ha stavar som håller och som motionär tjänar du inte särskilt mkt på att köpa dyra stavar. jag hade såna när jag tävlade, idag skulle jag inte betala de summorna för ett par stavar. kan vara bra med stavar som man kan putta på andra med, utan att de går sönder, på Tjejvasan;)

    1. Har också tänkt på detta att det kanske är för mycket folk och någon kommer köra av mina stavar. Dock roligare att åka med lättare stavar även om jag inte lär tjäna tid för det handlar ändå om så många timmar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *