Resedrömmer lite idag…

Imorgon är det sju veckor till vi åker till Thailand. Jag och J och ett gäng andra tjejer som har träning och förmodligen mycket mer gemensamt. Det känns verkligen inte som det kommer hända, att vi om mindre än två månader ligger där i värmen i landet som jag senast besökte 1999, nykär och på rundresa med R. Så nyfiken på landet, alla tjejerna, Khao Lak och på resans alla spännande utflykter.

Men innan dess så väntar en vecka i Kläppen, för min del jobbandes då jag mindre än två veckor senare drar till Thailand.
Men förväntar mig ändå lite skidåkning och sociala kvällar med goda vänner och förstås en bra tid på Tjejvasan ;).

Ja sen väntar en långhelg över Valborg till Singapore. R ska konferera och jag ska turista/shoppa. Så två fina vårresor väntar innan svensk sommar väntar. Även om Petra och jag rymmer iväg någon liten helg till värmen.

Det blir nog detta coola hotell i Singapore trots att jag egentligen vill bo mitt på shoppinggatan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *