Rond två av kräksjukan

Ja en enda liten dagisdag hanns med innan lilltjejen redan vid middagstid började -men mamma min midja gör ont när jag böjer mig. Lät mest lite som en konstig undanflykt från maten men några timmar senare förstod vi innebörden, stackars liten. Har aldrig sett något liknande, låt mig bara säga såhär. Hon kan inte ha druckit något alls igår.
Stortjejen fick sova vidare i vår säng och jag och lilltjejen lade oss i stortjejens 90-säng. Några resor till och sen fick vi faktiskt sova några timmar till även stortjejen ville sova hos oss. Nu tre i en 90-säng.

När jag inte kunde sova för att jag oroade mig för att vakna med något otrevligt i ansiktet, själv tyckte jag mådde illa eller försökte förutse när det var dags att vara snabb med hinken så låg jag och kände träningsvärk överallt eller egentligen var det ju ligga som en ostbåge-värk. Suck!

Nya dagar i soffan, kändes inte som det var så länge sedan men med tanke på att vi undkommit massor av förkylningar och annat så känns det ändå rätt lugnt. Iallafall för tillfället när ingen är på väg till toan 😉

20130110-100241.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *