Så mycket lättare livet känns idag…

En underbar helg med så mycket träning och så många skratt så jag fortfarande är fylld med träningsvärk och värme ;). Ganska ofta blir jag så himla tacksam över att ha så fina vänner som jag har. Tack alla för att ni finns!!!

Och denna vecka börjar med mer saker att vara tacksam över, tacksam över ett positivt besked och tacksam över att allt med att säga upp mig och byta jobb är klart. Det är liksom inte min grej att byta jobb, det är liksom för stort. Ända sedan jag fick förfrågan om ett nytt jobb för ganska många veckor sedan har min hjärna gått på högvarv. Är detta rätt nu, är det rätt med mer ansvar, längre resvägar, nya utmaningar eller ska jag stanna där det är närmare till jobbet och lugnare. Och till slut fanns det bara ett besked som var rätt, livet börjar först när man kliver utanför sin bekvämlighetszon läste jag någonstans och hur kunde jag tacka nej till detta otroligt spännande erbjudandet. Min gamla chef från ELFA blir min nya chef igen och istället för IT-tekniker blir jag Tjänsteansvarig mot externa leverantörer. Knappt tre veckor kvar här på mitt nuvarande jobb sen blir det 6 veckor långt bort innan jag kommer hem till ett outsourcingprojekt i allra högsta fart. Nej nu ska jag faktisk hem och fira!!!

20130628-234906.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *