Så nära…

Nu känns semestern så där härligt nära, lugnet har lagt sig och jag är redo att kliva in i semesterkänslan till 100%. Jag som är en pack-galning började min packning igår, det är ju ändå ”bara” en vecka till vi åker och det försatte mig ännu mera i semesterkänslan.

Att packa är liksom så stor del av resan, att få med sig allt för allt man vill göra, att tänka igenom allt man behöver för stranden, staden, restaurangbesök, hotellhäng osv. Väskan blir alltid mer än full 🙂 och alltid kommer jag på saker jag saknar i min garderob. Undrar hur man kan byta smak och kroppsform mellan varenda sommar!

Nej nu längtar jag till att hämta mina små, åka hem och snabbträna lite och sen göra mig fin inför kvällens kompismiddag på Urban Deli. Nu hoppas jag bara att solen tittar fram så att vi kan sitta ute.

Apropå snabbträning, planen är att få till några snabbträningar på hotellrummet i Kungshamn och med Redcord nedpackad och VT TRX -appen nedladdad är jag redo.

 

20130626-120212.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *