Skidåkning och stresshantering

Ok jag vet att jag precis haft jullov och har mer kraft men bättre och ta ut lite glädje i förskott. Igår var det igen en stressig dag på jobbet men jag fokuserade hela tiden på att jag gör så gott jag kan, och kostade på mig ett och annat leende i kaoset. Kändes mycket bättre och kanske har jag redan blivit pyttelite bättre på att hantera stress. Kände mig förstås rätt död när jag åkte hem efter 11 timmar men det berodde nog mer på minimal sömn efter skidåkningsrus i kroppen.

På Spåret, the och choklad gjorde ändå att det blev liten fredagskväll. Somnade gott i soffan…

Min lördag började i Rudan tillsammans med Petra och halva Stockholm. Galet mycket folk på 600 meters skidspår så det får bli vardagskvällar framöver. Ändå riktigt skönt att få bli riktigt trött även fysiskt.

IMG_1650.JPG
Nu väntar kompismiddag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *