Skidåkning på mitt vis

Som vanligt blandar jag lite jobb med skidåkning när jag är här uppe. När benen behövde vila och vädret var grått inför HalvVasan så myste jag i soffan med laptopen och en kopp varm choklad. Men så när solen nu lyser som allra finast så passar jag på och tar lite sportlov på riktigt. Igår blev det en fantastiskt dag i slalombackarna. Vi var där innan första liften öppnade för att få åka på nypistade backar. Tog en lång lunch och sov en powernap för att sen åka till solnedgången vid halv 6 tiden. Helt fantastisk dag!

Och så idag drog vi upp på Sälenfjället för att åka längdskidor till Våffelstugan. 9 kilometer tur och retur. Kändes så kort nu när allt jämförs med HalvVasan. Solen lyste så vackert och jag försökte supa in solljus för hela vintern.

4 reaktioner på ”Skidåkning på mitt vis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *