Sköna helgen fastän lite smärta

Efter ett dygn i Malmö landade jag i fredags mitt i en bakstuga här hemma. Familjen bakade semlor och för att lilltjejen inte jättegillar semlor så bakades även sockerklinglor. Och när de ändå höll på att baka så bakade de surdegsfrallor till lördagsfrukosten. Väldigt mysig att komma hem till.

Efter god lördagsfrukost begav jag mig till ett strålande soligt Rudan. Planen var att i sakta mak ta mig fram 15 kilometer på skidor. Efter sådär 6 kilometer så var smärtan hög i mitt ben(ischias) och jag tog en paus. En smärtsam paus då jag ramlade på isen och skar upp ett jack i handen. Men efter lite vila och endel plåstring så skidade jag vidare till klockan stod på 15 kilometer och jag trött tog mig till bilen.

Trots en krånglande rygg så var det fantastiskt att åka skidor med varm vårsol i ansiktet.

Osäkerheten är stor, hur kommer smärtan vara under loppet, gör jag något dumt eller kanske det kommer gå riktigt bra. Ryggen fungerar så olika bra från en dag till en annan så ja vi får se.

Sen åkte jag hem och tog en väldigt skön powernap innan det var dags för min kompis 40-årsfest.

Söndagen har fortsatt lika skönt med sovmorgon, ett lugnt pass på SATS och sen lite skön plugg framför braskaminen innan tacomiddag och Familjer på äventyr på tvn med hela familjen.

Riktigt skön helg och nu är jag laddad för en ny vecka som måndag och tisdag bjuder på en jobbresa till Oslo. Sen är det full fart till sportlovet och skidåkning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *