Superjag eller brytihopjag

De senaste dygnen har varit helt galna. Jag har de tre senaste dygnen vabbat en kräksjuk liten och en kräksjuk jag, tagit hand om en inbillningssjuk storasyster(som också måste vara hemma) och som självklart vill ha samma service från soffan. Samtidigt har jag jobbat kanske en 15 timmar per dygn. Men av någon konstig anledning så har jag bara bestämt mig för att inte tycka synd om mig själv utan jag fixar detta. Så utan mat i magen, sömnbrist och för mycket jobb så kände jag mig stark av att ha kraft kvar, stark nog att ge mig på pull-ups stången i källaren. Ok jag stod på golvet men hade raka armar, ok jag vet att benen ska dingla fritt, men närmare en pull-up har jag aldrig varit. Jag pallar detta just nu 😉 för att jag måste men också för att jag vill. För jag kan ;). Även om jag är lite lite rädd att falla..,
Pull-up bild kommer när jag klarar en så länge. Så länge bjuder jag på en klättrarbild,

IMG_0305.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *