Superskön kväll!

Stortjejen följde med en kompis hem igår och då passade jag och lilltjejen på att ta en sväng till Haninge centrum för att bara hänga runt. Hon älskar sin vagn även om hon inser att hon börjar bli lite för stor för att åka vagn, men ibland så. Hon fick en burk med plättar och så var hon supernöjd och jag tyckte det var så skönt att bara ta det lite lugnt och ströva omkring bland butikerna. Butikerna är länsade på tunna bomullsbyxor till barnen men jag lyckades hitta ett bar supertunna capribyxor till stortjejen, toppen i sommar, toppen på vinterns långresa. Ok jag vet att det är långt dit men jag tycker ju om att vara ute i god tid och det lär ju inte bli lättare att hitta sommarkläder i vinter, eller hur 😉

Och så hittade jag efter mycket letande mina svarta byxor med resår uppe och resår nere. Jag ville ha i ett blankare lite finare material och så lite häng. Skönt men också så fint till lite högre klackar.
lindex

Efter nattning så slog jag mig ner i soffan för att bara ta det lugnt. Händer inte så ofta, alltid mycket att fixa med och sen tränar jag ju gärna men jag insåg igår att kroppen behövde vila och oj så skönt. Stor kopp te, mums-mums och nya Iform, kan det bli bättre?
2013-05-30 002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *