Testpackning

Igår firade vi nytt jobb och att livet är bra just nu med god sushi och god cider. Är lite dålig på att fira, man borde verkligen fira allt som går att fira i livet. Ska försöka att bli bättre!

Sen ägnade vi kvällen åt att provpacka, det är ju mindre än tre veckor kvar och vi är fortfarande lite osäkra på vad vi ska ha för väskor. Så vi plockade fram allt vi kunde komma på som ska med och insåg att det inte blir praktiskt med R jätteryggsäck och det kommer inte att gå med North Face bagen som bara rymmer 70 liter, detta tillsammans med min rull/rygg/bag på 70 liter som jag köpte till denna resan. Vi ska ju liksom inte vandra men vill kunna ha armarna fria på alla flygplatser för att kunna ta hand om trötta barn och vi vill att det ska vara enkelt att åka buss/tåg till alla hotell. Så nu har jag beställt den största North Face väskan som kan uppbringas, XL á 140 liter, galet! Men vi har redan olika mindre modeller och gillar dem, stor öppning så man har bra översikt och går att bära på ryggen. Även om jag förstår att om vi packar denna full så ramlar jag nog baklänges, men vem har sagt att den ska vara på min rygg ;).
väska
Nu gäller det bara besluta om vi vill bära lite extra eller tvätta lite oftare. R och jag har lite olika idéer så jag lägger dit och R tar bort och så fortsätter vi så 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *