Totalt misslyckad natt – galen träningvärk

Med en mycket trött kropp tog jag det mogna beslutet att gå och lägga mig vid halv tio. Kanske var kroppen tröttare än jag för det gick bara inte att somna, var hela tiden supertörstig och behövde dricka hela tiden och så hittade jag liksom ingen bra sovställning. Kändes som det var första gången jag skulle somna och inte visste hur man gör, kanske hade det något att göra med mina fem träningsdagar förra veckan.

R gick och lade sig strax före elva och somnade strax före elva,  så medans jag snurrade på i sängen till strax före tolv. Och så någon gång mellan fyra och fem dök våra små upp i sängen och ingen av dem kunde somna om och inte vi heller. Så jag är liksom tröttare nu än jag var när jag gick och lade mig igår, suck!!!

Kanske hade det varit ännu jobbigare om jag haft galen träningsvärk, och det har jag  ju. Ont i vader, lår, rumpa, rygg, mage, nacke och axlar. På den nivån att jag inte tar upp saker jag tappar på golvet för det gör för ont på baksidan av benen och att jag försöker köra i rondeller på femman för att vaderna är för trött för att koppla, ja ni förstår nog!

Skönt dock att det händer så mycket mysigt de närmsta veckorna så jag är liksom glad ändå. Glöggmys, julfest, julmiddagar, konferens, biopremiär, ja nu känner jag lite energi flyta in….

Dags att sätta fart och jobba så att det blir kväll snart, kvällen ska ägnas åt att handla inför helgens glöggmys och baka julgodis. Hoppas hitta fina julstjärnor…

2 reaktioner på ”Totalt misslyckad natt – galen träningvärk”

  1. Låter jobbigt, jag kunde inte heller somna igår somnade först runt kl 00:30 sen ringde kl 05:00 inte super pigg direkt.
    Har också grym träningsverk men tror att det kommer vara ännu värre imorgon, men det är det värt. Känns ju i alla fall att man tränade riktigt hårt igår : )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *