Träning och packning…

Efter ett besök hos Sats(nu tyvärr vila igen:() så ägnades kvällen åt packning inför helgens Tallinnresa. Gillar att packa och gör det alltid i mycket god tid. Skulle inte hända att jag hastpackar kvällen innan, mycket omsorg läggs ner i form av strykning, planering av skor/smycken och genomgång av necessär. Gillar inte själva planeringen av kläder, vill gärna välja kläder där på plats så väskan blir alltid överfull. Men den här gången har jag gjort tvärt om, en outfit per kväll och en per dag, no more. Hur ska det gå? 😉

Dock stolt över att ha plats kvar i väskan men så inser jag att det är samma väska(80 liter) som jag ska använda för att få med mig och en av våra tjejers packning till 6 veckors resa i vinter, kommer aldrig att gå, finns inte en chans.

2013-04-10 001

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *