Träning, shopping, vänner – en bra kväll!!!

Mitt försökt att klara en enda liten pull up fortsatte igår på Sats. Står jag på en stepupbräda går de ju men tar jag bort den och hänger i luften som man ska är det helt kört, finns inte den minsta lilla chansen. Tips mottages tacksamt! Eller egentligen vet jag ju självklart vad som behövs, mer styrka och mer teknik, förstås ;).
2013-09-06 001Sen mot Siba för att kolla surfplattor till långsemestern i vintern. Mina krav är enkla, 7 tum för att den ska vara smidig att ha med sig överallt, lång batteritid och bra minne. Ska fyllas med en massa barnfilmer via Viaplay offline tjänst och så hoppas jag att många flygturer, bilturer och restaurangbesök blir lite trevligare för oss alla. Som vanligt så ogillar jag skarpt Siba, träffar alltid på okunnig personal om jag överhuvudtaget hittar någon personal men nu ligger Siba smidigt nog bredvid Sats så… Men det går ju alltid surfa sig till info så det fick bli en Google Nexus 7 då den fått så fina omdömen.

google Sen mot J och hennes trevliga kompisar och min gamla kompis M(alldeles för länge sen), för att fika, prata och titta på PompDeLux barnkläder. Hittade några riktigt fina plagg till stortjejen som ni får se när de dyker upp med posten och så en blekrosa tröja till mig. Det finns ju bara barnstorlekar men barn-oversize blir ju liksom vuxen-normal size ;). Supergod fika och supertrevlig kväll! Tack J… 2013-09-06 003

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *