Träning x 2

Måndagar har blivit min ordentliga träningsdag, förmiddagspass på Sats men de små på minisats och så kvällspass när de små somnat. Antingen blir det spinning med J eller powerwalk/löpning med någon kompis eller som igår en mil på inlines med granntjejen M. Väldigt trevligt att ha tränande granntjejer!
15 år sedan sist, men så igår, på med alla skydd i världen och stavar i händerna och sen ut och rulla. Verkligen superroligt, inte så jättejobbigt för benen för man rullar ju galet lätt och så mycket fortare vågar jag inte åka innan tekniken blivit bättre. Men bra motion, bra träning för armarna, superroligt och väldigt trevlig att göra tillsammans. Vill komma ut på en tremilstur någon dag för att testa armarna lite längre tid med tanke på kommande Tjejvasan.

Annars ägnade kvällen åt hårklippning av mina små, med muta om att de skulle få fina hjärtan sprayade i sina hår om de satt stilla så var de superduktiga. Den rosa färgen de valt var dock svart men de hackade snabbt på iden att de såg ut som hårdrockare och var hur nöjda som helst. Undra om de vet vad en hårdrockare är? 😉
2013-05-27 005

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *