Trolla mig till fredagskväll…(helst efter träningen i källaren också)!

Igår var P över på middag och att pressa in lite källarträningen fick jag aldrig ihop så nu måste det bli full fart de återstående dagarna denna vecka. Kraften har inte funnits denna vecka, jag skyller på lite halsont och trötthet. Men ikväll innan jag tar fredagskväll är det direkt ner till källargymmet som gäller, löpband, planka, armhävningar….

Men vi hade iallafall en trevlig torsdagskväll. Barnen lekte väldigt fint även om stortjejen spårade ur lite vid sovtid. Hon har kommit in i -men mamma jag kan inte sova jag måste…kissa, dricka, kramas osv och igår med tårar i ansiktet hela tiden. Men vi fick iallafall mycket prattid i soffan. Vi gick igenom hela Nya Zeeland där P var på semester för några år sedan så jag fick en känsla för de olika städerna, stränderna osv. Superspännande att få drömma sig så långt bort!
2013-01-31 001

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *