Tur att det kom en jul

En sen jobbtorsdag och stressnivån som jag lyckats få ner en aning spårade totalt. Orkade jobba ungefär till fredag lunch innan stresshuvudvärken satte in och jag åkte hem.

Inser att jag inte kan fortsätta så här. Det blev en fredagskväll i tårar med många kramar av mina små. Mamma har jobbat för mycket och är lite för trött.

Jag gillar ju mitt jobb, det är roligt och väldigt stimulerande och jag gillar mina arbetskamrater och min chef. Men på något sätt måste jag jobba och stressa mindre eller så måste jag för hälsans skull byta jobb.

Men nu har jag 2,5 veckor att fundera på och att börja må bra igen. En lördag med Petra i Sickla med träning, lunch och jul-shopping är en bra början.

Spontanshoppade och fick bästa tipsen för ett perfekt surdegsbröd av självaste Martin Johansson.

IMG_1139.JPG

Sen har jag äntligen bakat julgodis med mina små. Orken har inte funnits men nu blev det Rocky Roads. En massa gott(Dumle, Polly, salta jordnötter och minimarshmallows) som halvsmältes ner i smält choklad.

IMG_1152.JPG
Nu fortsätter vi vår kväll med att klä gran och bara ta det lugnt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *