Två veckor kvar

Jag har vetat att det inte är min grej att byta jobb. De byten jag gjort innan var helt självklara men jag minns dem ändå som hemska. Och nu detta byte som aldrig varit självklart. Klumpen i magen är konstant.

Jag trivs för bra helt enkelt och livet blir en berg och dalbana. Jobbet är för mig en stor del av livet. Det är inte bara något man gör på dagen för att få betalt det är ju så stor del av livet. Älskar att få förbättra och effektivisera saker och använda hjärnan för att uppnå detta. Att tillsammans med kollegor lösa problem och få saker att fungera bättre kan jag ägna många timmar åt.

Men så är jag rastlös och nyfiken och vill vidare till nya möjligheter och det blir en svår match mot min byta-jobb fobi 😉

Ibland så redo för något nytt och jag vet ju att jag kommer att lära mig massor och ibland vill jag bara binda fast mig i stolen på jobbet och vägra gå därifrån.

Nu 2 veckor kvar och jag bävar för sista dagen, kommer jag att klara den?! Sen väntar dryga 2 veckors semester. Kommer behövas.

På jobbets toalettspeglar just nu 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *