Tveksam start till Mora

Just nu känns energin lite väl låg. Kan inte sätta tummen på en sak och tror istället att det är lite av varje. Lillan har varit lite magkrasslig(vi misstänker laktos), stortjejen har kommit in till oss och sovit på nätterna(så sömnen har varit sådär), på jobbet har det mesta trilskats(många jobbtimmar) och så har jag fått känna av en ischias som är rätt tuff.

Min sjukgymnast(ja R) har konstaterat en diskbuktning i svanken och med den nervpåverkan ända ner i hälen. Lång rehab, stå(inte sitta på jobbet), stor försiktighet när jag sträcker mig, ingen löpning eller tung styrketräning på länge. Och skidåkning endast om jag bara diagonalar, alltså ingen dubbelstakning så att jag böjer ryggen.

Provat att försöka träna lite försiktigt men det har i efterhand lett till en hel del smärta så ja ni förstår energin är inte på topp.

Men nu ser jag fram emot att gå till frisören imorgon, biodejt med R på fredag och både kompislunch och middag på lördag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *