Vad ska det bli av all denna lycka?

Efter vår heldagsutflykt har R och jag tränat i omgångar medans tjejerna borstat sina fyrbenta kompisar. 10 * 1 minut intervaller blev det för mig men att vila de nödvändiga 30 sekunderna mellan intervallerna var allt annat är rofyllt med 400 flugor i öronen och överallt. Tänk kanske skulle jag gilla landet lite lite mer utan alla myggor och flugor, jag tror nog det.
Sen var det äntligen tur för tjejernas bokade ridtimme. Vilken lycka våra små känner för hästar, de lyser som om de liksom är lyckligare än vad som är möjligt.

 Undrar vem som är ute och går med vem?  
    
 Jag försökte få med bägge hästarna men de ville åt varsitt håll..,  
 Och lilltjejen fick också prova ”stora” hästen.
  

Tjejerna oroar sig nu för hur de ska kunna säga hejdå till sina älsklingar imorgon…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *