Var nog inte beredd

Har varit lite för trött för att blogga om dag två och tre på min ledarskapskurs. Dag 2 ägnades åt att gå igenom vårt personlighetstest(IPU-analys). Först fick vi i våra projektgruppen bygga varandra i lego. Röd står för dominant, målinriktad, hög takt och gul för social. Jag hade även en hel del av blått i min personlighet. Blått står för analytisk! Grön(omvårdnad, lugn och rädd för förändringar) var väl min svagaste sida. Även om jag vet hur jag är så kändes det ändå lite jobbigt att läsa vad man behöver jobba med…

  
Torsdag eftermiddag och vår fredag tillbringades i våra grupper arbetandes på vårt business case. Vi ska fram till redovisningar i februari samla in information, analysera och sen presentera hur vårt uppdrag ska kunna lösas. Alla businesscase går ut på att räkna på riktiga affärsutvecklingsmöjligheter. De allra flesta uppdragen utförs sen. 

Fick egentligen precis det businesscaset jag önskar men just nu känner jag bara väldigt mycket stress. Jag jobbar redan de flesta kvällarna och tiden finns inte men efter mycket vila så hoppas jag att jag ser det på ett annat sätt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *