Vår tur, lite efter alla andra…

Har länge tyckt det verkar spännande med dessa matkassar som ”alla” prenumererar på men så har jag tyckt att man liksom borde kunna handla sin egen mat. Tänkt att jag mest gillar kyckling och fisk, men egentligen är det nog för att jag är lite snål och tycker det är lite dyrt. Även om snålhet normalt inte känns som min grej ;). Men så fick man nu testa 3 Lina-middagar för 300 spänn och nu kanske jag är fast, eller i får väl se när vi lagat maten men det såg trevligt ut. Synd bara att den inte innehölll någon fisk.

Annars har min måndag varit riktigt trevlig. Hämtade barnen tidigt då de skulle till talpedagogen. Och när vi ändå var i Sickla kunde jag träna och barnen leka på minisats innan vi åt middag i Sickla köpkvarter och handlade med oss en hög nya blommor hem innan vi rullade hem. Mysig eftermiddag.

IMG_4826.JPG

IMG_4830.JPG

IMG_4829.JPG

IMG_4828.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *