Världens längsta jullov

Jag kommer inte ihåg när det var vardag sist. Semesterdagar, sjukdagar, Oslodagar, juldagar och hemma-jobbdagar har blandats i flera veckor. Massor av fina dagar såklart. Men nu har också soff-dagarna blivit för många och jag längtar till tempo, hjärngymnastik och träning. En vardag med högt tempo och massor i kalendern. Just nu är det lite after-sick. Lilltjejens och min energinivå räcker inte till så mycket så ett biobesök var perfekt idag. Vi fick med oss vänner och såg fina Bamse och Häxans dotter. Riktigt bra barnfilm för barn i vår ålder.

Biotjejer
Biotjejer
Fina Bamsevänner
Fina Bamsevänner

Fick faktiskt lite tid i Sickla att titta in i lite mellandagsrea-affärer också och shoppade ett par fina skinnstövlar som jag spanat in tidigare. Idag på halva priset, fynd!

Mina fina nya stövlar, nästan lite som ridstövlar.
Mina fina nya stövlar, nästan lite som ridstövlar.

Vår kväll har tillbringats med hemma-spa. Fixat naglar, ansiktsmask, hårmask och lite skrubb. Riktigt skönt efter sjukdagar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *