Vårt sätt att resa…

Efter två resor detta året där vi bara stannat någon/några dagar (förutom vecka i huset förstås) på varje ställe så vet jag att detta är vårt sätt att resa. Att hela tiden få komma till nya platser, att liksom vara på väg mot nya äventyr hela tiden älskar vi. Checka in, packa upp lite och sen se det bästa som just den lilla staden har att erbjuda. Erbjuder staden något utflyktsmål som bör ägnas en hel dag åt så stannar vi en extra natt, annars rullar vi vidare dagen efter. Bilresan är en stor del av semestern och vi stressar sällan att komma fram utan tar istället ofta omvägar för att få uppleva något på vägen. Fin strand, ett museum, honungprovning eller vad orterna erbjuder. Lite lättare i Nya Zeeland där det fanns galet mycket att se/göra efter vägarna men med lite planering av väg, så fungerar det ju överallt.

Just nu ingen ny resa planerad och det måste det bli ändring på fort ;). Men just nu är jag mest sugen på att planera nästa längre resa(USA eller Afrika kanske) där vi fortsätter vårt sätt att resa.
Resans bästa ”på vägen” stopp, Oceanografiska museet i Monaco. Här klappar vi små hajar

20140727-124101-45661079.jpg

20140727-124102-45662428.jpg

En reaktion på ”Vårt sätt att resa…”

  1. Helt rätt, jag älskar också just den typen av resande!

    Fast just i Toscana-huset har vi fastnat och bara varit… även om vädret var det som gjorde att vi fick ändan ur där, och nog var det väldigt värt förstås. nästa gång måste jag köpa en guidebok och ha bättre koll, jag surfade innan tyckte jag men det var inte alls tillräckligt för att få hjälp att hitta guldkornen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *