Vilka dagar av nätverkande!

Min tisdag och onsdag har jag spenderat på Management Events årliga retail-dagar på Hasseluddens spa utanför Stockholm. Första gången jag är på dessa dagar och första gången på Hasseludden.

Det har varit en blandning av föreläsningar av/om olika varumärken, leverantörer av system till olika butiken, men också rena ledarskapsföreläsningar. Det har pratas om den digitala revolutionen, om kvällsgoogling, om kunder med allt högre krav, om mobilshopping och nya tekniska lösningar.

Men största behållningar har varit alla runda-bordet-diskussioner, alla små möten med alla ledare inom svensk detaljhandel, vid middagsbordet eller på kvällen i utomhuspoolen. Jag känner mig hög på nya insikter runt hur andra företag jobbar och fungerar, hur de löser utmaningar och allas strävan efter att bli/göra bättre resultat och kundmöten. Just idag skulle jag gärna jobba med att få ta de beslut som påverkar affären mer direkt än vad mitt jobb gör. Hoppas ha möjligheten att få göra det någon gång, det är iallafall mitt mål.

Hasseludden var större än jag trodde men håller hög klass vad gäller mat, service och rum. Kommer gärna tillbaka!

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *