Vilken arbetsam födelsedag

Vilken galen jobb-dag, allt som inte borde hända hände. Slut i huvudet rullade jag hem till födelsedagsmiddag och surdegsbakning. Men något positivt idag, fördegen bubblade och blev till deg som ska jäsa i kylen över natten. Kanske kanske kan jag lyckas överföra min onyttiga sötbrödsbaknings-glädje till matbröd. Om nu bara brödet jäser och sen smakar gott!

20140307-211434.jpg
Och så medans brödet jäser tog vi fram det färdigköpta ;), den väldigt god torskryggen och svamprisotton. Nu goda vänner,god mat

20140307-211800.jpg
och glad make som blev väldigt glad över mina födelsedagspresenter, en pannlamp och en iPhone-”stereo”.
Och jag är glad att jag kommer få låna lampan nästa gång Hammarbybacken ska bestigas kvällstid, galet vad den lyser.

20140307-212851.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *