Vilken dag

Klockan sex åkte jag hemifrån igår och hade gott om tid att äta frukost och jobba lite på Bromma. Åka senare och hamna mitt i rusningen lärde jag mig ju sist att det är en mindre god idé ;).
Sov skönt på planet och tur var väl det för resten av dagen har varit mer än galen med jobb samtidigt som jag hade möten hela dagen. Problem som liksom bara inte händer ja de händer såklart när man inte är på plats. Men så är ett jobb inom IT. Men jag har iallafall lärt mig hur snabbt man kan express-skicka saker ner till Malmö när det behövs ;).

Kvällen tillbringades i fantastiskt vackra Skanör. God julmat med trevliga kollegor(vissa behövde tyvärr jobba) men rätt mycket jobb. Men så är det ibland men dagen har varit så himla lärorik och trevlig så jag är nöjd med min dag ändå!
23.00 stängde jag mina trötta, men glada ögon. Kommer vara en trött jag som imorgon rullar vidare till nästa julmiddag,

IMG_1029.JPG

IMG_1031.JPG

IMG_1032.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *