Vilken tuff natt och bästa apparna just nu!

Alvedon hjälpte inte och jag försökte bara tänka på att imorgon kommer det vara bättre. Men det blev lite för mycket ont och jag hoppade upp vid tolv och fick i mig en Ipren. Men på tom mage så reagerade min mage som den gjort förut, med enorma svettningar och kräknings-behov. Tuff natt men det värsta är över, idag kan jag stödja lite på foten. Men jag och tjejerna tillbringar dagen i soffan med alla ”äppel”-produkter 😉

Laddat hem två bra appar. Försäkringskassans app så man enkelt kan vabba och Swish så man kan föra över pengar till kompisar genom att bara skriva in mobilnummer. Nu måste ni alla där ute också skaffa Swish bara. Installera appen Swish och appen bank-id. Logga sen in er på er internetbank och aktivera Swish och bank-id på mobilen.
Vänstra bilden från Försäkringskassaappen och högra bilden från Swish.

20130111-110010.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *