Vill gå förstahjälpenkurs!

Känns som det händer så mycket överallt, på förmiddagen fick en kille här på jobbet, utanför mitt kontor, ström i sig och jag hörde bara ett skrik. Lite chockad men verkade ok men skjutsades till läkare för undersökning för säkerhetsskull. Började tänka på hur man hjälper folk som gjort sig illa, ström har jag absolut ingen koll på . Gick en första hjälpenkurs för 5 år sedan men det är dags att leta upp någon igen. Sist ringde jag lokala rödakorsföreningen, dags att göra igen. Annars så rullar allt på. Pappa är fick ett ryck och är hemma hos oss just nu och lägger parkett i vår hall. Så skönt med lite extra hjälp… Undrar om man kan ha snällare föräldrar?
Hoppas att förutom allt som måste fixas hemma inför helgens dubbelkalas/köksuppsättning att jag även hinna med en löprunda ikväll. Var inne på runkeeper.com och sökte på löprundor som andra sprungit runt vårt kvarter och hittade en femkilometers. Nu utskriven för att jag ska hitta, första gången får jag springa med karta i handen. Undrar hur jag ska lyckas kapa en hög minuter på 5 kilometer på de 5 veckorna jag har på mig till Topploppet. Jag gillar liksom inte att ta ut  mig så mycket om det inte är tävling men jag förstår att jag måste pressa mig rätt mycket för att lyckas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *