Vilse i skogen

Både måndag och tisdag har jag kört 5:2 och jag är förvånad över hur lite mat kroppen egentligen behöver för att ändå fungera precis som vanligt. Men i måndags hoppade jag ändå över SATS-träning för att jag tänkte att kroppen hellre skulle vilja ha en promenad och jag kände för att träffa Petra.

Vi tänkte gå 7 kilometerslingan i Hellas men åter igen blir jag förvånad över den mycket dåliga uppmärkningen på de olika skogsslingorna. Så många människor som ändå rör sig i det frilufsområdet.

Vet inte riktigt hur långt vi gick men det blev en 2,5 timmarspromend och lite blåbär fick ge mig energi att orka med backarna på slutet. 

Vi hade väldigt trevligt på vår långa promenad men gissa om jag var trött när jag kom hem. Somnade gott med 2 filtar och en värmekudde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *