Allt tar sådan tid idag!

Vackra vinter, kalla vinter…Med två kalla små barn så hinner vi knappt gå och lägga oss förrän vi måste gå upp igen för att hinna ta på alla kläder, dubbla strumpor(vanliga + ullskidstrumpor), dubbla byxor(tights + fleece) och så tjockmössa, jättevantar, halskrage och overall…ja ni märker ju. Och så vet jag att de kommer att frysa ändå. Jag gick iallafall ner och hämtade tjockkläder även till mig igår så att jag slipper frysa hela tiden. Det var väll det ända positiva med de 10 extra kilona jag hade förra vintern att jag liksom aldrig frös. Nä jag gillar nog bäst vintern genom ett fönster sittandes framför braskaminen i fårskinnstofflor och onepiece 😉 Jag och lilltjejen myste inne igår och stortjejen och R åkte pulka på tomten. Vackert är det iallafall.
2012-12-02 004

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *