Handkontroll till Iphone- tidsfördriv på resan för mina små

Men 4 stycken 11 timmars flighter i nov/dec på väg till och från Nya Zeeland och ett antal kortare så håller jag redan nu på att förbereda lite vad vi kan sysselsätta de små med. Ni som följt mig i bloggen vet ju att jag gillar att packa och fixa långt innan avresa 😉

Iphones och Ipad ska med, laddade till fullo med spel och filmer och förmodligen också ytterligare en liten dvd spelare eller någon till liten surfplatta fulladdad med kul för annars kommer jag aldrig få använda min Ipad. För att förhöja det roliga beställde jag en handkontroll till smartphones som kom igår och har efter laddning testats idag. Den jobbar via bluetooth och håller via en liten fjäder min Iphone på plats. Kanske lite plastig men inget som stör mig, det ända som stör mig är att mina vanliga spel inte fungerar utan man laddar ner en app som länkar till alla spel som fungerar. Rätt mycket krigsspel men en liten mapp har jag ändå fyllt med sådant som mina små förhoppningsvis kommer tycka är skoj.

Kostar 299 kronor och köps på Coolstuff.

20130828-144827.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *