Att anpassa resan 

Sist vi var på långresa lyckades vi vara friska alla 4 i hela 6 veckor. Den här gången lyckades vi ett par dagar innan lilltjejen klagade på magont och snart därefter fick hög feber för en natt. Vi tänkte att det nog var malariatabletterna och hon var pigg igen efter en dag. Men ett par dagar senare var hon supertrött, febrig och kräktes.

Men hon fick titta på minipaddan, äta precis vad hon ville och blev ompysslad som en prinsessa. Vi turades om att åka på safarie och umgicks med kort, läsning och korta dopp i poolen. Vi har bokat in många dagar med safari så djur hinns ändå med.

Ja sen var det min tur med semestermage. Men med en bilresa genom Swaziland var det helt ok att sova rätt många timmar i bilen och ändå hinna se lite av landet. 

Vi har planerat för mycket tid att bara umgås och det gäller bara att anpassa sig efter vad alla orkar. Pizzalunch i bilen när någon inte orkar gå ur, solstol som lillan kunde sova på så vi kunde äta middag framför elden på campen eller pickninck-middag i sängen när orken inte alls finns.

Men det viktigaste med familjesemester är utan jämförelse att få umgås med varandra utan stress och det kan man ju alltid. Det näst viktigaste var att få se djur och även det har vi lyckats med.

Mycket Uno, Resealias och högläsning… 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *