Campinglivet

När jag var liten så älskade jag alla somrar i vår familjs husvagn men med åren så kan jag säga att kärleken minst sagt har svalnat. Jag gillar när det är bekvämt, smidigt, fritt från smådjur, att ha min egen toalett/dusch och att ha dem på samma ställe som jag bor. Att sova i tält förstår ni nog inte är min grej och jag har nog lämnar kärleken till husvagn bakom mig också. Lite för roddigt och trångt. Ok nu kanske ni undrar vad jag gör här i en husbil på andra sidan jordklotet ;). Jo jag är ju en rastlös själ och rätt bekväm och på detta sätt hinner vi se massor. Vi slipper släpa tunga väskor, trötta små och lägga tid på att leta boende. All vår tid ägnas åt upplevelser och varandra!

Igår kväll levde vi för första gången lite riktigt campingliv med bad och matlagning på campingen. Lite roddigt att släpa allt till ett kök men skön omväxling att barnen kan springa och leka direkt efter maten och inte behöver hålla sig lugna. Men bara inte för ofta 😉
De tre poolerna på campingen håller 28, 38 och 43 grader.

20131203-174833.jpg

20131203-174846.jpg

20131203-174858.jpg
Pasta med god laxsås.

20131203-175355.jpg
Och så till det positiva med husbil.
– Man är som en snigel, som Skalman, allt är med hela tiden.
– Ja, vi har toalett och dusch även om vi inte invigt duschen ännu.
– Väldigt mycket mysigare att kuska runt i dagtid när man liksom har sitt hem med sig.
– Våra små älskar husbilen.
– Är campingen full får vi ställa oss lite varstans och sova.

20131203-180530.jpg
4 campingplatser av 4 har vi placerats precis bredvid lekplatsen, vi är nöjda över att se våra små från frukostbordet och våra små är nöjda över att vakna av barnljud vid åtta 😉

En reaktion på ”Campinglivet”

  1. Låter som att husbils-livet går bättre än du förväntat dig! Visst är det mysigt ändå. 🙂
    Just den där platsen hade vi också på den campingen! 🙂
    Det är så sjukt kul (och lite nostalgi-sorgligt) att läsa om er resa. Som att få vår egen i repris. (fast lite lättare verkar det med era små haha).

    Rotorua var där vi gjorde den SJUKT grymma raftingen!!! Missa inte om någon av er är sugen på det – känns verkligen som något för Rickard?! Det är en av världens tuffaste och roligaste, folk åker verkligen specifikt till NZ bara för den. Tips!

    Ha det fortsatt gott, kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *