Dagens tredje träningspass ;)

Ja det blev ju inte jättemycket träning på dagens första besök på Sats. Bara lite ben och armar så efter ett besök hos frisören för stortjejen

20130114-214448.jpg

20130114-214454.jpg
så begav jag mig ner till vårt källargym för att testa övningarna för ben och mage. Försökte köra till låren och magen verkligen inte orkade mer. För det är mitt träningsupplägg, att varje muskel bara ska tränas en gång i veckan men då till max. Ska nu köra två till styrkepass denna vecka rygg/biceps och sen bröst/axlar/triceps. Vet inte hur jag även ska få in ett intervallpass och en vanligt löprunda på löpbandet. 1 minut löpning/30 sek gång i 5 omgångar och så 5 minuter långsam jogg och så börja om. Totalt 3 set.

Men för att börja bra och verkligen köra slut på benen drog jag efter middag och lek(tyvärr lika mycket bråk) till Sats för andra gången idag. Leken var med en jätteballong som vi hittade i Sickla idag. Först så lyckliga men det slutade efter en hel del tårar om hur de skulle leka med den med en stor smäll efter 15 minuter, då den hamnade mot braskaminen. Ännu mer tårar av två små besvikna.

20130114-220215.jpg
Väldigt nöjd med dagens träning trots besvikelse på Sats You. Känns bara som ett sätt att kunna ta betalt av befintliga kunder eller ett sätt att locka till sig nya kunder. Egentligen är det ju bara ett träningsupplägg man får och det har man ju alltid fått. Varför inte lägga upp tiden som riktig PT tid med hård träning och försöka sälja in fler timmar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *