Dags att bli student!

Detta veckan är det meningen att jag ska börja plugga. Anmälde mig till en hög kurser inom ekonomi och ledarskap i våras och har haft mycket svårt att välja. Men efter ha släppt vad jag borde och bara känt vad jag hade lust att lära mig så har jag nu valt Förändringsledning. Kursen går helt på distans.

Gårdagskvällen ägnade jag åt att börja förstå hur jag läser kursen. Skaffade mig inloggning till studentprotesten och klickade runt bland allt material, scheman och föreläsningar. Det var rörigt och lika ologiskt som barnens skolor webbsidor. 

Hittade ändå den första föreläsningen som handlade om dom olika förändringsmodellerna. Lite abstrakt men ändå intressant så det blir nog bra det här. Dock funderar jag över hur alla grupparbeten ska fungera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *