Det är ju egentligen trevligt med vinter

Omställningen att komma hem känns lika tuff som jag misstänkte att den skulle bli. Helgen innan Spanien var vi på utekalas i Bläcktornsparken inne i stan(Stockholm). Det var strålande sol, barnen lekte ute och vi grillade korv och myste. Det kändes lite som årets sista höstdag och så rätt det var.

Bästa parken i stan Bläcktornsparken.
Hela gänget äter korv.
Glada små.
Glada små.
Korv med bröd i solen.
Korv med bröd i solen.

Sen drog vi till Spanien och njöt till fullo av solen, värmen och ledigheten. Men så kom vi nu hem till vintervardagar. Skrapa bilruta, frysa, få på barnen alla vinterkläder, bilköer till jobbet och så frysa lite mer. Egentligen är det ju så fint med vinter när snön har fallit men jag är inte där. Idag somnade jag i min onepiece framför braskaminen efter middagen. Jag fryser och är trött och längtar till sommar igen.

Men jag hoppas att det vänder till helgen och jag står pigg med längdskidorna på fötterna och njuter av vår vinter.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *