En riktigt bra helg med shopping och vänner

Förra veckans vardagar var tuffa, energin var under låg och när sedan ischias och ryggont kom med full kraft i slutet av arbetsveckan så blev jag däckad. Med mycket möda tog jag mig till min hårfrisör i torsdags men sedan krachade jag i soffan. Sov mycket oroligt för smärtan var rätt hög. Men så i fredags vände det. Jag jobbade hemifrån och låg på ryggen och jobbade hela dagen, åt endel smärtlindring som gjorde sitt till och kände hur det vände.

Fredagskvällen gick med stor försiktighet att genomföra som planerat. Dejtkväll med barnen hos barnvakt. R och jag var och såg La la Land och åt god middag på Urban Deli medan barnen var mycket nöjda med taco, film och massor av godis.

Kalla mig blondie, jag vet inte riktigt om jag är nöjd eller inte men ljust blev det iallalfall.
Bästa bästa middagen, räkor och goda parmesanpommes.

Min lördag  fortsatte sen lika trevligt med shopping med Petra på dagen och kompishäng på kvällen. Petra och jag strövande omkring i Mall of Scandinavia och gjorde rejäla fynd. Sammetskavaj från Superdry, skärp och skarf från Lindeberg och 2 par skor/tofflor från Vagabond och Hush Puppies.

Svart sammetskavaj från Superdry.
Vi hittade supermärkesrea och det blev rejäla fynd från Lindeberg i form av skraf, skräp och skidmössa.

Det blev också en väldigt god lunch och lite vila från shoppingen 😉

Skarfen åkte på direkt, god ceasarsallad som alltid är min favorit.

Sen åkte vi hem till Mellokväll med lite fler vänner. Massor av snacks, sött, halvdåliga uppträdanden och fina vänner. Precis som det ska vara!

Lilltjejen är bästa barnvakten när det dyker upp mindre kompisar.

En riktigt riktigt trevligt helg!

2 reaktioner på ”En riktigt bra helg med shopping och vänner”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *