En hel skön dag i Visby

Min kärlek till Visby är stor så min sista hela dag på ön tillbringades där. Vi började med lite picknick och lek innan familjen gick ner till Idrottsdagen i Almedalen och jag gick till frisören. Ska ju snart till Prag och vill känna mig lite fin ;). Efter rätt många samtal lyckades jag få en passande tid i Visby och barnen hängde lyckligt vid alla sportstationer. De prövade sju sporter och fick en fin medalj. Är ni på Gotland med barn under Almedalens sportdag så åk dit.

      

    De tyckte det var mycket spännande att träffa en livs levande isprinsessa.
  Sen mötte jag upp familjen på stora glassbaren nere vid hamnen innan vi strövade vidare genom folkvimlet för en föreläsning om Digitala Medier. Intressant om framtidens teknik, kommer vi snart få direktreklam från butiken vi just gick förbi?     

Väldigt skönt att kunna sitta och plaska fötterna i poolen medan man lyssnade. 

Vår dag i Visby avslutades på urgoda Logi och Creperie innan kvällsbad på Tofta på vägen hem. Fina fina Visby tack för dagen…

    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *