En helg kvar….

Ja strax är denna 10 veckor långa tävling över. Började med att jag var på gymmet med en kompis och pratade om hur vi skulle få inspiration att börja ett nyttigare liv. Att göra en större förändring mot en kropp som man är nöjd med. Kanske vi borde tävla kastade jag ur mig och några timmar senare skapade jag facebookgruppen Biggest loser. Fick med mig 10 kompisar och nu har vi kämpat, peppat varandra på facebooksidan, träffat visa och tränat ihop, delat med oss av recept och hejjat på varandras framgångar. Men nu börjar det kännas väldigt bra att det är över. 10 veckor med så mycket fokus på mat och träning börjar kännas i psyket. Nästa steg är nu att försöka hitta tillbaka till livsbalans, träna 2-3 dagar i veckan istället för 5. Äta kanske närmare 2000 kcal istället för dryga 1000. Detta kan bli nog så svårt. För mig är det lättare att säga nej till allt än att äta lite, lite blir gärna lite mer. Nu har det varit 10 veckor utan allt. Ja en sista helg nu sen dags att fira att tävlingen är över och att jag väger som jag gjorde när jag var 22 igen :> Ska firas med ett besök till frisören och att fixa fina naglar ;> och så klart en god middag…..

2 reaktioner på ”En helg kvar….”

  1. Jag ska också till frisören, på torsdag. Men har svårt att se det som belöning, hade varit nödvändigt i vilket fall som helst… Men ett par byxor kanske börjar bli på sin plats, nu när 3 par jobbyxor är helt för stora (varav ett par bortskänkta) och det 4e möjliga paret visst hade gått sönder. Men du har varit superduktig! Och blivit så snygg! Det inspirerar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *