En timme utan mobil

Ja jag vet ju att jag är beroende av mobilen. Eller så är mobilen beroende av mig, ja ni förstår nog med ett jobb där man liksom alltid bara är ett mobilsamtal bort. Men så idag när resten av familjen skulle iväg på några ärenden så blev det långpromenad med bästa grannsällskspet M. En timme utan mobil och både jag och jobbet överlevde ;), framsteg!

Så himla skönt att gå lite halvfort i vinterkylan och få prata av sig några kilon, tack M!

Men sen var det dags att komma hem och fortsätta med dagens nästa roliga. Att baka surdegsfrallor med surdegen jag fick av mästerbagaren i veckan. Gjorde exakt på grammet och sekunden efter receptet och mina främsta frallor var därmed ett faktum ;).
Sega, luftiga och så goda! Efter så många försök!

Sen har vi blandat vår kväll med julstädning, pusselläggning(1000 bitar är många bitar) med våra små och lite jobb…
Skön dag trots lite jobb…

IMG_1230.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *