Fin kväll, trött söndag!

Nuddlar – seafood, glass med hemmagjord chokladsås och så massor av gamla vänner. Ja så mycket bättre kan inte en lördagskväll tillbringas om man frågar mig, jo förresten utan en förkylning :(.

Kul jobb-prat då flera av oss har nytt jobb, jullovsminnen och så en massa resprat om gjorda och ogjorda resor. Just nu ligger bila USAs västkust och safari i Tanzania/solsemester Seychellerna i min långrese-topp.

Det jag absolut vill även på nästa långresa är att se massor av platser istället för långa tider på få platser. Och att avsluta med några nätter på något sol-ställe.

Men nu är det vardag som gäller och om bara min energi vill komma tillbaka så kommer detta bli en bra vecka. Besök hos hårfrisörskan, ansiktsbehandling, tjejmiddag, längdskidåkning och roligt jobb på dagarna är inplanerat.
Förkylningen går åt rätt håll, tror jag, men jag har en liten oro för orken då jag idag endast tagit mig till kylskåpet och tillbaka till soffan och då blivit andfådd. Nu hoppas jag på en mirakelnatt för imorgon drar vårt flyttprojekt igång på jobbet och då behövs energi för fem!
Glad över vårt kök som rymmer många och såklart ännu gladare att vi har många att fylla det med ;).

20140112-155754.jpg
Hela tjejmaffian i glass-tagen!

20140112-155829.jpg

En reaktion på ”Fin kväll, trött söndag!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *