Gott! Gott! Gott!

Efter en mysig eftermiddag med mina små, de åt glass och hejade på min träning i Redcord banden och sen fick de packa varsin necessär inför semestern. Det var så stort när jag var liten att få eget schampo, borste, tvål, läppsyl osv och mina små fyllde glatt sina väskor med alla små flaskor som jag fått lite här och var.

Sen var det dags att dra till Sicklas Urban Deli och träffa tjejgänget för lite mat och prat. Mysigt att hinna träffas alla så här precis inför allas semestrar och planera lite ihop och höra allas planer. Jag åt fantastiskt goda räkor och pommes. Man kan beställa rökta eller kokta och självklart tog jag en näve av varje och till det aioli och gott bröd och så en tallrik med pommes frites med riven parmesan och god vid sås. Så vill ni äta något enkelt men väldigt gott så beställ detta, jag kommer göra det snart igen 😉

2013-06-27 0082013-06-27 009

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *